Csapatom legújabb segítői

Amikor az ember elkezd arról álmodozni, hogy alapít egy céget, ami vállalattá növi ki magát, sok embernek fog munkát adni, akik szeretnek majd bejárni a céghez minden reggel, hiszen a vállalati kultúra és a vállalati hangulat is jó lesz, a vezetőség pedig korrekt és normális, akkor lehetetlen megoldásnak tűnik, ha azonban belevág és évek múltán úgy tud visszatekinteni erre a projektre, hogy sikeres lett, az azt gondolom hihetetlen boldogságot és elégedettséget kölcsönöz az életébe. Én legalábbis ilyen érzésekkel gondolok a vállalatomra, ahol ma már közel ötven ember dolgozik, és elmondhatom, hogy a fejlődés és a növekedés folyamatos, a vevői visszajelzések pedig hihetetlen jók. Az hiszem, hogy rengeteg dolog kellett ahhoz, hogy ez a siker létrejöhessen, de egyetlen dolog elengedhetetlen volt a kitartásunk és a folyamatos munkánk mellett, az pedig a külső partnerek tökéletes megválogatása volt.

Én mindig is azt gondoltam, hogy nem szabad megelégedni a valamilyen megoldással, mindig és minden egyes feladat tekintetében a tökéletes eredményre kell törekedni annak érdekében, hogy tényleg maradéktalanul eredményes és jól működő vállalatot tudjunk kialakítani, ahová az emberek szívesen járnak be nem csak vevőként vagy partnerként, hanem bizony munkavállalóként is. Nekem van a kiválasztás tekintetében egy tökéletes technikám, mégpedig az, hogy ajánlások útján keveredek el mindig a végső pár potenciális lehetőséghez, amiből aztán már a kapcsolattartás, a közös egyeztetés és a megérzés alapján döntök. Ez pedig olyannyira sikeres, hogy még sosem fordult elő a közel öt év alatt, hogy egyetlen szolgáltatót vagy partnert is le kellett volna cserélni. Mindenkivel sikerült maximálisan hosszú távú üzleti kapcsolatot kialakítani.

Most pedig már ott tart a vállalati fejlődés, hogy hála a jó égnek saját telefon flotta bevezetését tudtuk megoldani, amihez persze rengeteg minden kellett, de nagyon gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy egy profi és megbízható mobiltelefon szerviz mindenképpen elengedhetetlen. A tökéletes ajánlás pedig elvezetett a tökéletes megoldáshoz, hiszen az andoridszerviz.hu csapatánál jobb szervíz szolgáltatót el sem tudnék képzelni magunknak. Gyorsak, szakszerűek és rendkívül jó áron dolgoznak. Azt kell mondjam, hogy úgy gondolom, hogy mindenki számára ők lehetnek a tökéletes választás, akár magánemberként, akár vállalkozóként vagy cég szintjén egyaránt.