Legújabb céges feladatom

Az ember mindig magasabbra és magasabbra vágyik, amivel természetesen nincs is semmi gond, de azt kell mondjam, hogy én nem igazán gondoltam át azt a pillanatot vagy döntést, amikor az előző munkahelyemről felmondtam azért, mert egy másik cégnél magasabb posztot és persze magasabb fizetést is ajánlottak. Fogalmam sem volt még mi már rám, hiszen egy építkezésekkel és javítási munkálatokkal foglalkozó céghez kellett elmennem beszerzési menedzsernek, ami nekem akkor még nem mutatta, hogy nem csak hogy egy sokkal tempósabb és nagyobb felelősséggel bíró munkaposztot fogadok el az ajánlattal, hanem bizony nehézségekkel és kérdőjelekkel tarkított döntési helyzeteket is, hiszen nem igazán értettem sosem a gépekhez, főleg nem az építkezéseken használatos eszközökhöz, és persze én akkor nem gondoltam bele mikor a döntésemet meghoztam, hogy a beszerzések körébe ezek is beletartoznak.

Az első olyan alkalommal azonban amikor a homlokrakodó eladó témakör találatait böngésztem a neten már végig gondoltam, hogy ez részemről egy igen meggondolatlan döntés és választás volt, és végignéztem a lehetőségeimet ebben a tekintetben. Új helyet nem szerettem volna keresni és a régire sem szerettem volna visszamenni, mert bár a munka hatalmas nehézségeket okozott a műszaki tudásom hiányosságai miatt, de nagyon szerettem a céget és a kollégákat, jól éreztem magam a vállalatnál, ezért úgy döntöttem, hogy nincs más választásom, egy olyan csapatot kell keresnem, akik a támogatást maximális és profi szinten meg tudják nekem adni a gépes beszerzések témakörén belül.

Ekkor találtam rá egy nagyon kedves barátom javaslata alapján az umwelt csapatára, akiknek szolgáltatásában nem is kellett csalódnom. Ez a kis csapat ugyanis egy iszonyatosan lelkiismeretes és szakmailag tökéletes tudáson és tapasztalatokon nyugvó kiválasztási segítséget ad számomra, amivel már a hiányosságaim nem éreztetik a hatásukat sem a döntési nehézségek sem pedig a választás nehézsége terén. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a csapatot, mert profi és tökéletes szolgáltatást nyújtanak, nem mellesleg tökéletes minőségű gépekkel és eszközökkel.